Salon de infrumusetare

021.434.0544 / 0723.438.964

Coafor

Libertate si Miscare

Dragostea de frumusete este Gust. Crearea de frumusete este Arta.

– Ralph Waldo Emerson

coafor03

Lasa-te inspirata de artistii nostri hair stylisti care iti vor crea un look ce iti va pune in valoare frumusetea naturala a parului tau, iti va accentua trasaturile si va evolua odata cu tine!

Stilistii salonului nostru de infrumusetare isi vor folosi cunostintele si experienta in hair styling pentru a crea un stil doar al tau. Asta este ceea ce ne defineste: personalizarea fiecarui serviciu de beauty pe care ti-l oferim, dupa o prealabila consultatie si diagnoza. De aceea te rugam sa iti acorzi cele 15 minute dedicate consultatiei YO, chiar si in cazul serviciilor expres,  pentru ca noi sa putem afla cu exactitate care sunt dorintele tale si pentru a putea realiza in mod corect diagnoza firului de par astfel ca tu sa beneficiezi de tratamentele care ti se potrivesc. Am creat mediul cel mai bun astfel ca tu sa poti dezvolta o relatie pe termen lung cu coaforul tau preferat si de aceea te incurajam sa ne dai de stire atunci cand unul dintre produsele recomandate pentru a fi consumate acasa nu crezi ca ti se potriveste, politica noastra fiind : 100% satisfactie sau  banii inapoi, pe loc!

Detaliere

Folosim produse cosmetice ale brandului germano-japonez Goldwell, ale brandului britanic Tigi si produse organice pe baza de ulei de argan si in ale brandului italian Barex.

Vopsirea permaneta/semipermanenta a parului/suvite
Decolorare totala/suvite
Tuns
Spalat
Coafat
Tratamente post colorare
Tratament reechilibrare PH scalp argila alba/hidratare intensa
Permanent