Salon de infrumusetare

021.434.0544 / 0723.438.964

Frizerie

Precizie absoluta

Frumusetea este propriul tau designer.

 

frizerie02

 Ne-am antrenat si perfectionat echipa YO Barber ca sa iti putem oferi servicii ”bespoke” si ”measure to measure”. Cere-ne si noi iti vom da!

Noi vom tacea, tu vei vorbi si noi te vom asculta! Excelenta sta in detalii. Nu e doar o simpla frizerie din Militari. Suntem atenti la dorintele tale, de aceea te rugam sa iti acorzi 10 minute pentru a sta de vorba cu noi. Vom afla astfel ce iti place, ce nu iti place si, mai presus, care sunt dorintele tale cele mai indraznete in materie de tunsori. Vom cunoaste tipul scalpului si al parului tau astfel ca iti vom recomanda produsele de ingrijire a parului potrivite nevoilor tale. Timpul se va opri in loc pentru ca metamorfoza sa se intample: cu taieturi fine si precise vom da parului lookul mult dorit.

Detaliere

Folosim produse organice ale brandurilor Barex-Italia , Tron Tveit-Danemarca, Shorem –Suedia, Murray’s of Oak Park –SUA, Black and White-Marea Britanie, Osmo- Marea Britanie, precum si produse ale brandurilor Goldwell-Germania+Japonia si Revlon-SUA).

Tuns clasic
Tuns barba
Aranjat par
Tratament antimatreata/anticadere par