Inspiratia noastra esti tu!

La YO Beauty Salon (Militari, Bucuresti)  nimic nu este mai important decat sa te intelegem cu adevarat, cu ajutorul experientei si intuitiei noastre, pentru a-ti pune in valoare frumusetea si stilul personal. De aceea, inainte de a decide impreuna ce look ti se potriveste, ia un loc, savureaza un ceai sau o cafea si acorda-ti un ragaz de 15 minute ca sa ne cunoastem mai bine, sa iti aflam dorintele si sa facem o diagnoza precisa.

Abordarea noastra in arta infrumusetarii este unica si holistica pentru ca punem impreuna excelenta, intuitie, arta si suflet pentru a-ti releva in mod discret frumusetea ta unica. Asadar, relaxeaza-te si simte-te acasa, in Militari, la YO Salon, un loc unde serviciile sofisticate executate cu cel mai inalt profesionalism iti sunt puse la dispozitie cu mult suflet, ingredientul nostru secret.

Povestea YO Salon

Povestea Salon YO incepe din urma cu mai bine de 10 ani, cu o idee. Mai exact, in 2006. Isabela Spataru, creatoarea conceptului YO Salon, este nu doar un avocat de succes, ci si o mare pasionata de tot ceea ce inseamna frumos.

Ideea a venit din nevoia de a avea un spatiu idilic de relaxare, in care orice femeie sa se poata simti rasfatata, mai ales dupa o zi grea de munca.

Un crez important pentru Isabela este sa dea inapoi oamenilor macar o parte din tot ceea ce a primit de-a lungul vietii. De aceea, a dorit sa creeze un spatiu care sa emane energie, vitalitate si bucurie. YO Salon este totodata si o oaza de liniste, gratie design-ului aparte, cu forme geometrice subtile, inspirat de filozofia orientala.

Simbolul YO Salon are valente spirituale benefice si se regaseste in tot conceptul care sta la baza activitatii noastre. Floarea vietii, caci de aici ne-am inspirat, are sensuri profunde, insusite si ilustrate de Isabela in fiecare colt al salonului.

Dar, pentru mai multe poveste despre conceptul nostru, sau, de ce nu, pentru un sfat avizat din partea unui avocat pasionat de frumusete, te asteptam la Yo Salon!

Acestia sunt expertii YO Salon

Mona Panait

Cosmetica
Dedicata total noilor tehnici de infrumusetare

Cristina Burloiu

Masaj
Designerul absolut al relaxarii tale.

Dana Dobre

Coafor
Un stilist fabulos daca vrei transformari dramatice.

Xenia Dumitrescu

Cosmetica
Perfecționistă și atentă la nevoile tale.

Cristina Barbu

Coafor / Makeup artist
Un stilist complet, care iubeste frumosul si este pasionata de makeup.

Florentina Dragnea

Coafor
Mereu cu zambetul pe buze si neobosita in gasirea stilului original.

Florentina Elisabeta

Nail Artist
Specialistul care da viata unghiilor.Rezultatul nu poate fi decat incredibil!

Informatii de contact

Bd. Iuliu Maniu, nr. 102-104
bl. 20, sc. 5, ap. 162, parter
Sector 6, Bucuresti
021.434.0544 | 0723.438.964 | 0769.693.992
Trimite-ne un mesaj

Articole de pe Blog

Suntem si pe Facebook

Program de functionare

Luni - Vineri: 10:00 - 21:00
Sambata: 09:00 - 19:00
Duminica: 09:00 - 15:00