Natura frumusetii e frumusetea naturii

Primavara este anotimpul in care natura invie, femeile infloresc, iar barbatii isi scot de la iernat cauciucurile de vara. Toata lumea ia in piept caldura si traieste din nou. Ne pregatim sa aratam proaspat si spectaculos ca un buchet de flori la prima ora. Sa transpiram sanatate prin toti porii si sa aratam frumoase din cap pana la tocuri 24 din 24. Hainele nu salveaza insa toate detaliile importante si ignorate de unele dintre noi. Detalii care in viata particulara si in cea profesionala sunt atat de importante ca hotarasc rezultatul.

Un corp ingrijit ca la carte pana la ultimul fir de par inseamna 100% perfectiune si un avantaj direct in orice business meeting. Unde mai punem ca barbatii devin baieti cu o femeie impecabila. Dincolo de aparente, tratamentele cosmetice si intretinerea corporala inseamna sanatate pentru organism. De la efectele terapeutice directe pana la starea psihica. O femeie care se vede frumoasa in oglinda si in ochii tuturor, se simte frumoasa si inauntru.

Experimentele demonstreaza in fiecare zi ca starea de spirit e direct legata de frumusetea exterioara. Celulele noastre au o constienta influentata de bucuria, tristetea sau stresul din viata si reactioneaza in consecinta. Asa imbatranim inainte de termen. Poluarea si praful, neindepartate constant prin tratamente de specialitate, mai pun si ele cate un gram de frustrare.

Ok, sunt situatii pe care nu le putem controla si momente care apar din pamant complet neanuntate. Insa putem trece mult mai usor peste ele sanatoase si cu respect de sine. Iar in cazul unei femei, respectul de sine inseamna in cea mai mare parte felul in care arata.

Treci pe la YO Salon  ca sa ne cunoastem, sa ne sfatuim si sa gasim ca niste prieteni solutiile perfecte pentru frumusetea ta naturala

Informatii de contact

Bd. Iuliu Maniu, nr. 102-104
bl. 20, sc. 5, ap. 162, parter
Sector 6, Bucuresti
021.434.0544 | 0723.438.964 | 0769.693.992
Trimite-ne un mesaj

Articole de pe Blog

Suntem si pe Facebook

Program de functionare

Luni - Vineri: 10:00 - 21:00
Sambata: 09:00 - 19:00
Duminica: 09:00 - 15:00