Rejuvenare faciala si corporala

Libertate si Miscare

Pielea fiind cel mai evident organ al corpului, devine un indicator al varstei cronologice si al aspectului fizic si reprezinta un factor important pentru o calitate buna a vietii si pentru increderea in noi insine.

Se apeleaza tot mai des la tratamente care vizeaza intarzierea efectului de imbatranire fie ca acestea se adreseaza imbatranirii avansate, fie ca sunt cauzate de factorii de mediu. Pielea este un marker al varstei cronologice si al aspectului fizic, fiind importanta pentru stima de sine.

Radiofrecventa este unul din tratamentele care vizeaza intarzierea efectelor imbatranirii si rejuvenarea pielii, refacerea fermitatii si elasticitatii acesteia.

Vacuumul este un tratament pentru reducerea vizibila a aspectului de „coaja de portocala”, aceasta se realizeaza prin activarea circulatiei sanguine si limfatice, avand ca efect un proces de detoxifiere, prin drenarea fluidelor prin vasele sanguine, impreuna cu toxinele, eliminandu-le.

Vezi tarifele serviciilor de rejuvenare faciala si corporala.

Tratament anti-aging cu dermapen

Dermapenul induce producția de colagen la nivelul pielii fetei, este eficient in reducerea liniilor fine și ridurilor, vergeturilor și cicatricilor. Conferă pielii elasticitate și suport.

Procedeul durează 15-20 minute, pielea este curățata și dezinfectata și se aplica o crema anestezice pentru a diminua disconfortul. Printr-o mișcare de vibratie continua și controlată se produc microintepaturi in piele cu ajutorul dermapenului, care este de mărimea unui stilou. La sfârșitul procedurii se aplica o masca și o crema calmanta, se poate aplica și o fiola cu colagen pentru a optimiza efectele tratamentului.

Tratament anti-aging prin radiofrecventa

Radiofrecventa are la baza unde electromagnetice care penetrează toate cele trei straturi ale pielii, formând in zona tratată un câmp electromagnetic in care energia este transformată in caldura.

Aceasta energie duce la întinderea fibrelor de colagen deja existente și stimulează secreția fibroblastelor de noi fibre de colagen și elastina, care odată sintetizate, tonifica pielea, obținându-se o întinerire vizibila cu un aspect sănătos și strălucitor pe termen lung. Acțiunea undelor de radiofrecventa faciala se resimte și după finalizarea tratamentului, efectul de tonifiere și reducere a ridurilor fiind intr-un proces continuu.

Vacuum corporal

Tratamentul corporal cu vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei. Tratamentul cu vacuum reușește spargerea celulelor grase care dau acel aspect de “coaja de portocala”.

Procedura consta intr-un masaj de tip aspirație, in urma căruia este îmbunătățit vizibil aspectul pielii atinse de celulita. Astfel, se elimina stratul de grăsime subcutanata, apa reținută in țesuturi, precum și toxinele, favorizându-se drenajul limfatic și eliminând celulita.

Terapia cu vacuum este un profund masaj al țesuturilor cutanate care disloca grăsimile ce provoacă inestetica celulita și ajuta la eliminarea lor prin drenaj limfatic.

Radiofrecventa corporala

Radiofrecventa se folosește la tratamente corporale, cu efecte spectaculoase in conturarea și remodelarea siluetei prin reducerea depozitelor de grăsime acumulate de-a lungul timpului, prin tratarea tuturor stadiilor celulitei și estomparea vergeturilor albe și in tratarea pielii lăsate și lipsite de elasticitate.

Efectul este vizibil chiar după primul tratament de radiofrecventa gratie contracției fibrelor de colagen. Toate procesele au loc fără a se produce efecte secundare la nivelul pielii.

Tratamentul cu radiofrecventa este recomandat in combaterea acumulărilor adipoase, inestetismelor cauzate de celulita, stazelor circulatorii și limfatice, pierderii tonifierii cutanate la nivelul bratelor, abdomenului, coapselor.

Informatii de contact

Bd. Iuliu Maniu, nr. 102-104
bl. 20, sc. 5, ap. 162, parter
Sector 6, Bucuresti
021.434.0544 | 0723.438.964 | 0769.693.992
Trimite-ne un mesaj

Articole de pe Blog

Suntem si pe Facebook

Program de functionare

Luni - Vineri: 10:00 - 21:00
Sambata: 09:00 - 19:00
Duminica: 09:00 - 15:00